Pedicure Cindy Verheijen


Hallo mijn naam is Cindy Verheijen.

In 2005 ben ik na het behalen van mijn algemene vakdiploma pedicure een pedicure praktijk begonnen aan de Balsbeemden 16 te Helmond.  Nu ook met het diploma medisch pedicure op zak, is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk waar u naast cosmetische en verzorgende behandelingen ook terecht kunt voor de behandeling van de reumatische en diabetische voet. Naast de verzorging verzorg ik ook het aanbrengen van gel nagels of kan ik de nagels lakken met kwaliteits lakken van O.P.I.. De praktijk is in 2019 verhuisd naar de huidige locatie aan de Broekstraat 103 te Helmond waar een eigen ingang op de begane grond garant staat voor een gemakkelijke toegang tot de praktijk waar ik u graag ontvang in een ontspannen sfeer. 
 

Contact opnemen

opening

Medische pedicure en erkend O.P.I. gel color salon

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

pexels-darina-belonogova-7886359

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

pexels-pixabay-163535

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige behandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

ProSpa_LineExtensions_Swatches_FinalEdit0121

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

Manicure bij een O.P.I. erkend salon

Naast je de zorg voor je voeten helpen we je ook graag met de verzorging van je handen. Wij kunnen je oa. het volgende bieden vanuit onze O.P.I. erkende salon.

Manicure behandeling

pexels-viktorya-sergeeva-🫂-14267564

Gelcolor

pexels-cottonbro-studio-3997392

O.P.I. producten verkoop

tempImageY2dlsv

Het gerenomeerde merk O.P.I. heeft een geweldig gel color product op de markt gezet. Met gepaste trots mag ik mijn salon tot een door O.P.I. gecertificeerde salon rekenen, en mag daarom hun gel color aanbrengen op uw nagels. Een perfect product voor gegarandeerd prachtig mooie nagels. Daarnaast verkoop ik vanuit mijn praktijk diverse O.P.I. producten zoals lakken, maskers etc.